Getuigenissen

Andy

In De Passer voel ik me volledig thuis. Elke dag staat er een volledig team voor mij klaar. In de klas is er voldoende afwisseling zodat we niet altijd stil achter onze bank moeten zitten. Op moeilijke momenten mag ik 10 minuutjes rust vragen. Dan kan ik eventjes uit de klas om te ontspannen. Ik kijk altijd uit naar de gesprekjes met de zorgcoach, bij haar kan ik alles kwijt als er iets scheelt.

Arnaud

Ik kom heel graag naar school omdat dit de enige plek is waar ik echte vrienden heb. Hier wordt ook rekening gehouden met wat ik nodig heb. De leerkrachten zijn zeer toegankelijk, zonder dat je het gevoel hebt dat ze enkel luisteren omdat dit nu eenmaal hun job is. Ze staan altijd voor ons paraat!

Gilles

Ik voel me hier comfortabel. En heb veel vrienden waar ik goed mee overweg kan. Tegen de leerkrachten en het andere personeel, kan ik altijd eerlijk zijn. Ik vind het leuk om naar de lessen te komen. Er is altijd wel iemand om me te helpen om mijn problemen op te lossen. Ik zou me op geen één andere school zo goed voelen als hier.

Febe en Margo

In De Passer lopen allemaal leerlingen school met dezelfde diagnose. Dat maakt het makkelijker om dingen te delen met elkaar. Wat maakt deze school nog uniek? Het is hier kleiner en rustiger en het domein ligt in een mooie, open groene omgeving. Verder krijg je hier redelijk wat vrijheid! En als het toch even niet gaat, kan je eventjes uit de klas om weer tot rust te komen. Nog een troef van De Passer is dat er heel veel hulp aangeboden wordt.


samen

maatwerk

passie

plus

plezier