De Passer is de ‘Warmste school van Brugge’

Met veel trots mogen we aankondigen dat we op dinsdag 3 oktober 2017 officieel uitgeroepen zijn tot ‘Warmste team/school van Brugge’. Dankzij deze titel krijgt De Passer een workshop ‘slam poetry’ cadeau met West-Vlaanderens bekendste rapper Brihang, dit t.w.v. 400 euro. Meer info over wanneer deze workshop zal plaatsvinden, volgt later.

Wat betekent ‘Warmste team/school van Brugge’? Wel, ‘Warme William’ is de grote knuffelbeer/mascotte van ‘Warme Stad Brugge’. Met dit pilootproject willen verschillende Brugse organisaties de handen in elkaar slaan om het (mentale) welbevinden van kinderen en jongeren te verhogen. Dit doen ze d.m.v. diverse acties. Zo stond de mascotte Warme William twee weken lang op een rustig plekje op de speelplaats in De Passer. Daar konden de leerlingen even uitblazen en hun zorgen delen, dit onder het motto ‘het scheelt als je deelt.’ Als school willen we voor onze leerlingen namelijk een warm klimaat creëren, waar het oké is om je eens wat minder in je vel te voelen.

We verzamelden via Facebook honderden ‘hartjes’ bij onze foto rond Warme William, waardoor we de titel in de wacht sleepten. Dankjewel aan iedereen die stemde.

De titel werd dinsdagavond uitgereikt op de Burg tijdens een ontspannend naschools moment met onder meer muziek van Milkyway Monkeys en Ambrazar.

Infomomenten

 

Over

Leerlingen vertellen Alle getuigenissen

  • Tom- Ouder

    Onze zoon gaat terug graag naar school en voelt zich er begrepen. Dat heeft bovendien een positieve invloed op zijn schoolresultaten. We hebben met het hele gezin rust kunnen vinden dankzij de extra inspanningen van De Passer.

  • Theodora - Leerling

    In de les wordt de leerstof aangeboden op mijn tempo en ook co-teaching vind ik heel leuk. Dan zijn er twee leerkrachten in de klas waardoor ik minder lang moet wachten voordat iemand me kan helpen.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…